BOKA DIN KOSTNADSFRIA KONSULTATION IDAG!

Prata med en coach, gör en plan, bli ditt hälsosammaste jag. 

1. Boka kostnadsfri konsultation

2. Ta fram din personliga plan

3. Bli ditt hälsosammaste jag

VAD ÄR EN KOSTNADSFRI KONSULTATION?

En kostnadsfri konsultation är ett 20-minuters samtal med en av våra coacher där vi pratar om dina mål och hur vi kan hjälpa dig nå dem.

FÅR DU DE RESULTAT som DU VILL HA?

Om din träning inte ger dig de resultat som du söker är det dags att göra en förändring. Våra coacher ser till att träningen är säker och tiden är välutnyttjad.

Varje gång jag kom till gymmet för att träna, visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Vilka övningar var bäst? Hur många reps? Hur länge skulle jag vara där? Jag kände mig mest förvirrad.

Martin V.
-


52, om hans erfarenhet av ett traditionellt gym

“Cardiopass” är bra om du vill svettas, men de flesta passen vilar inte på vetenskapliga grunder. Dessutom håller få andra gym dig ansvarig om du missar din träning några dagar på raken. Om du vill se riktiga resultat behöver du coacher som håller dig ansvarig. Du behöver också en plan som är specifikt framtagen för de resultat som du vill nå.

Jag hittade ofta på ursäkter till varför jag inte hade tid att träna: jag var för trött, för hungrig, kände mig osäker på vad jag egentligen skulle göra i gymmet. Hur fungerade maskinerna egentligen. Eftersom ingen kände mig eller höll mig ansvarig blev det lättare och lättare att inte komma.

Anna M.
-


41, om varför han slutade på ett traditionellt gym

Miljön och människorna du tränar med är viktiga för att hålla motivationen uppe de dagar träningen känns tung.

"Gymmet jag var på innan var så opersonligt och alla gick omkring med hörlurar och tittade ner i sina telefoner och undvek ögonkontakt. Det var inte speciellt välkomnande eller kul.”

Maja A.
-


34, om att vara på ett "vanligt" gym

DET ÄR DAGS ATT GÖRA EN FÖRÄNDRING.

Bli medlem i ett gym som har det stöd, coachning och struktur som hjälper dig att nå dina mål.

VAD VI GÖR

Vi hjälper människor att må bra, bli starka och nå sina träningsmål. Om du är trött på opersonliga gym där du inte får stöd har du kommit till rätt ställe.

VAD VI STÅR FÖR

VETENSKAP

Våra träningspass är planerade i förväg. Varje rörelse vi gör kan anpassas så alla kan göra dem oavsett nivå. Och alla våra coacher har gedigen utbildning.

SÄKERHET

Vi förstår att du har andra prioriteringar än att bara träna. Våra coacher kommer hålla dig ansvarig när livet utanför kommer i vägen för din träning.

Hållas ansvarig

Vi förstår att du har andra åtaganden än att bli väldigt, väldigt, vältränad. Våra coacher håller dig ansvarig när livet utanför gymmet kommer emellan.

Roligt

Vi tror att den bästa träningsformen är den du faktiskt håller fast vid. Därför försöker vi göra varje pass till din dags bästa timme.

VILKA RESULTAT KAN DU FÖRVÄNTA DIG?

Mer energi och bättre hälsa

Förbättrad hjärnkapacitet och humör

Ökad förbränning, större muskelmassa och förbättrad hälsa

Synbara resultat

Komplimanger från familj och vänner. Ett mer hälsosamt hjärta

Högre förväntad livslängd. Förbättrad mental hälsa. Ökad bentäthet

INVESTERA I DIG SJÄLV

TA DET FÖRSTA STEGET FÖR ATT NÅ DE RESULTAT DU VILL HA!

Fyll i nedanstående uppgifter!

Ring oss på 072-5450705
eller maila oss på 
info@crossfitmedis.se.