Personlig Träning

CrossFit Medis erbjuder personlig träning som hjälper dig att bygga goda vanor som du behåller livet ut. För när allt kommer omkring så är det obekvämt att förändra sig själv till en början. ”The real magic happens outside your comfort zone”. Våra kunder kan berätta fantastiska historier om hur de blir starkare, går ner i vikt, blir kvitt krämpor, orkar mer eller förbättrar sitt självförtroende.

Vi tror att vi kan mer om att skapa förutsättning för förändring och långsiktig utveckling än många andra. Vi gör ofta sånt som andra undviker. Vi pushar oss själva för att hitta de bästa teknikerna för våra kunder. Vi är bekväma med att vara obekväma. Till och med våra tränare coachar och tränar varandra regelbundet. Alla behöver en coach!

Kunskap och engagemang

Din resa mot en bättre version av dig själv börjar med att vi identifierar det du redan gör bra. Vi försöker sedan lista ut hur vi kan göra det till något som leder till nya bra saker och fortsatt framgång.

Nyckeln till att bemästra teknik och anpassa belastning är tränaren. Våra tränare är fenomenala och flera av dem har specialistkunskaper (till exempel gymnastik, löpning och tyngdlyftning). Men viktigast av allt är att de älskar att vara tränare. De älskar att hjälpa människor utvecklas och bli bättre.