Personlig Träning

CrossFit Medis erbjuder personlig träning som hjälper dig att bygga goda vanor som du behåller livet ut. För när allt kommer omkring så är det obekvämt att förändra sig själv till en början. ”The real magic happens outside your comfort zone”. Våra kunder kan berätta fantastiska historier om hur de blir starkare, går ner i vikt, blir kvitt krämpor, orkar mer eller förbättrar sitt självförtroende.

Vi tror att vi kan mer om att skapa förutsättning för förändring och långsiktig utveckling än många andra. Vi gör ofta sånt som andra undviker. Vi pushar oss själva för att hitta de bästa teknikerna för våra kunder. Vi är bekväma med att vara obekväma. Till och med våra tränare coachar och tränar varandra regelbundet. Alla behöver en coach!

Kunskap och engagemang

Din resa mot en bättre version av dig själv börjar med att vi identifierar det du redan gör bra. Vi försöker sedan lista ut hur vi kan göra det till något som leder till nya bra saker och fortsatt framgång.

Nyckeln till att bemästra teknik och anpassa belastning är tränaren. Våra tränare är fenomenala och flera av dem har specialistkunskaper (till exempel gymnastik, löpning och tyngdlyftning). Men viktigast av allt är att de älskar att vara tränare. De älskar att hjälpa människor utvecklas och bli bättre.

Är du intresserad av våra tjänster?

Fyll informationen här bredvid för att boka en intervju!

Vi kommer att prata om dig och dina mål. Vad gör du just nu och vad har du tidigare gjort relaterat till hälsa och prestationsförmåga. Vi diskuterar hur du ser på framgång på kort och lång sikt.

Med hjälp av det du har att berätta kommer vi fram till hur din unika plan bör se ut.

Medlemskap

Betalning sker alltid en månad i förskott och du kan när som helst säga upp ditt medlemskap.

50 minuter

Passar dig som vill få ut maximalt av ditt besök. Du hinner både jobba på teknik och prestationsförmåga.

 • 12 pass i månaden
  9 600 kr
 • 8 pass i månaden
  6 400 kr
 • 4 pass i månaden
  3 200 kr
 • 2 pass i månaden
  1 600 kr

30 minuter

Passar dig som vill fokusera på teknik eller prestationsförmåga. Populärt alternativ för de som vill komplettera gruppträning med personlig träning.

 • 12 pass i månaden
  5 400 kr
 • 8 pass i månaden
  3 400 kr
 • 4 pass i månaden
  1 800 kr
 • 2 pass i månaden
  900 kr

Testa din Fitness med “The Level Method”

På CrossFit Medis jobbar vi med ett av världens bästa system för att utvärdera, angripa och utveckla din fysiska prestationsförmåga. Vi har satt ihop ett testpaket som inkluderar samtliga kategorier som behöver testas för att din övergripande fitness-nivå ska räknas fram. Med informationen kommer du att få en mycket bättre förståelse för hur dina förmågor relaterar till varandra. Du kommer tydligt att se dina framsteg och vilket ditt nästa steg i utvecklingen ska bli.

5×50 minuter kostar 3 500 kr

Träna enstaka pass

Ibland vill man prova på eller bara jobba på en specifik färdighet.

 • 1×50 minuter kostar 800 kr
 • 1×30 minuter kostar 450 kr

Träna med en kompis

Ibland vill man träna tillsammans med sin bror, syster, mamma, pappa eller kollega.

 • 1×50 minuter kostar 1 400 kr

Maria Almlöf

Sedan 2013 har jag gjort saker jag aldrig trodde jag skulle kunna göra. Jag hade lite gett upp att göra vissa saker för jag orkade helt enkelt inte. Men jag fjällvandrat, surfat, lyft tunga vikter, anmält mig och sprungit lopp, genomfört CrossFit Open (något jag ALDRIG trodde jag skulle klara när jag började träna med er), men framför allt orkar jag med vardagslivet, springa efter bussar, springa i tappor, leka med syskonbarn, gudbarn och vänners barn, bära och lyfta saker som behöver fixas och mycket annat som behövs i vardagen.

Jag har fått en medvetenhet kring kost och mitt eget förhållningssätt till mat och vad jag behöver göra för att må bra. Jag har fortfarande en lång väg kvar till att få det hälsosamma livet jag är ute efter men är med er hjälp, engagemang och kunskap kring hälsa på god väg.