Personlig Träning

CrossFit Medis erbjuder personlig träning som hjälper dig att bygga goda vanor som du behåller livet ut. För när allt kommer omkring så är det obekvämt att förändra sig själv till en början. ”The real magic happens outside your comfort zone”. Våra kunder kan berätta fantastiska historier om hur de blir starkare, går ner i vikt, blir kvitt krämpor, orkar mer eller förbättrar sitt självförtroende.

Vi tror att vi kan mer om att skapa förutsättning för förändring och långsiktig utveckling än många andra. Vi gör ofta sånt som andra undviker. Vi pushar oss själva för att hitta de bästa teknikerna för våra kunder. Vi är bekväma med att vara obekväma. Till och med våra tränare coachar och tränar varandra regelbundet. Alla behöver en coach!

 • Ett tillfälle 30 min
  450 kr
 • Ett tillfälle 50 min
  800 kr
 • Paket: 10x30 min
  4275 kr
  Mest sålda
 • Paket: 10x50 min
  7600 kr
 • PT för flera personer
  Vill du träna tillsammans med nära och kära?

  Ett tillfälle är 50 min

 • Ett tillfälle för 2 personer
  1360 kr
 • Ett tillfälle för 3 personer
  1730 kr
 • Ett tillfälle för 4 personer
  1960 kr

Kunskap och engagemang

Din resa mot en bättre version av dig själv börjar med att vi identifierar det du redan gör bra. Vi försöker sedan lista ut hur vi kan göra det till något som leder till nya bra saker och fortsatt framgång.

Nyckeln till att bemästra teknik och anpassa belastning är tränaren. Våra tränare är fenomenala och flera av dem har specialistkunskaper (till exempel gymnastik, löpning och tyngdlyftning). Men viktigast av allt är att de älskar att vara tränare. De älskar att hjälpa människor utvecklas och bli bättre.

Maria Almlöf

Sedan 2013 har jag gjort saker jag aldrig trodde jag skulle kunna göra. Jag hade lite gett upp att göra vissa saker för jag orkade helt enkelt inte. Men jag fjällvandrat, surfat, lyft tunga vikter, anmält mig och sprungit lopp, genomfört CrossFit Open (något jag ALDRIG trodde jag skulle klara när jag började träna med er), men framför allt orkar jag med vardagslivet, springa efter bussar, springa i tappor, leka med syskonbarn, gudbarn och vänners barn, bära och lyfta saker som behöver fixas och mycket annat som behövs i vardagen.

Jag har fått en medvetenhet kring kost och mitt eget förhållningssätt till mat och vad jag behöver göra för att må bra. Jag har fortfarande en lång väg kvar till att få det hälsosamma livet jag är ute efter men är med er hjälp, engagemang och kunskap kring hälsa på god väg.