CrossFit är ett träningsprogram för hela kroppen. Du förbättrar förmågor du har nytta av i livet. Det blir aldrig långtråkigt eftersom det ena passet aldrig är det andra likt. Alla kan träna CrossFit och coachen ser till att du får ut det mesta och det bästa på varje pass. Det är kul och du kommer att se resultat.

Tanken med CrossFit är att bli starkare, snabbare och uthålligare eller kort och gott bättre på alla sätt. Vi ser våra medlemmar utvecklas från vecka till vecka och från år till år. Det finns alltid något vi kan bli bättre på. Det är svårt, roligt, spännande, utmanande och du kommer att bli den bästa versionen av dig själv!

100 dagar på väg mot framgång

Dina första 100 dagar mot en bättre version av dig själv ser ut på följande sätt.

I vårt Onramp-program kommer du att bygga en solid grund. Du lär dig att röra på dig på ett säkrare och mer effektivt sätt. Vi har utvecklat programmet över 4 år och kommit fram till det bästa man kan önska av instruktion, erfarenhet och praktisk tillämpning.

När du examineras har du över 3 månaders erfarenhet. 15 timmar enskild vägledning med våra bästa tränare samt över 25 timmars coaching i grupp. Detta är utan tvekan det bästa sättet att göra dig redo för CrossFit. Här på CrossFit Medis lägger vi stor vikt vid säkerhet, personlighet och att du ska nå dina mål.

Det är en förutsättning för alla som vill träna hos oss att genomföra programmet.