CrossFit

CrossFit Medis värnar om hälsa och livskvalitet. Vi tror att alla behöver hjälp och stöd för att förbättra sin prestationsförmåga. CrossFit är ett fantastisk ramverk för att du ska utvecklas långsiktigt på bästa sätt. Vi har fantastiska coacher som kommer att göra sitt yttersta för att vägleda dig mot en bättre version av dig själv. Kom och prova själv!

Kost

Vårt kostprogram är unikt. Det är utformat för att ge dig en enkel, vetenskapligt baserad strategi för kost och hälsa. Med enkla steg för att skapar vi positiv förändring utan den stress som ”bantning” innebär.

Individuell träning

Söker du ett mer individanpassat program har vi lösningen för dig. Vi utformar och anpassar träningen speciellt för dig. Med ett personligt förhållningssätt till din träning kan vi hjälpa dig att nå dina mål snabbt!

Styrka

Crossfit Medis Styrka är programmet för dig som vill öka din maximala styrka. Fokus ligger på knäböj, marklyft och push press samt på individanpassade kompletterande övningar.

Obstacle Course Racing

Obstacle Course Racing kurser gör dig väl förberedd att tackla utmaningar som Arena Run, Tough Viking, Tjurruset, Toughest och andra extrema hinderlopp. Du blir bättre på att klättra i rep, kräla, sprinta, hoppa och släpa.

New You Challenge

Det här är ett program för dig som söker en livsförändring. Du kommer att delta i en grupp av likasinnade personer som träffas 3 gånger i veckan i 6 veckor. Utmaningen omfattar både kost och träning och kommer garanterat att ge dig resultat. Det krävs ingen tidigare erfarenhet av träning men det krävs mycket av dig i fråga om engagemang. Vi tar endast in deltagare via intervju för att försäkra oss om att grupperna blir så bra som möjligt. Ansök idag!