FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 • När har ni klasser?

  Vi har ett av världens bästa utbud när det kommer till coachledda klasser. Vi har klasser alla veckans sju dagar. Den första startar 06:00 och den sista startar 19:30. Med över 40 alternativ per vecka är vi säkra på att du kan hitta en tid som passar dig.

 • Hur långa är era klasser?

  Våra klasser är 50 minuter långa och inkluderar en heltäckande uppvärmning, träningspass och nedvarvning. Korta och effektiva! Det gör passen lätta att klämma in i ett tight schema.

 • Vem är programmet för?

  Vår träning passar alla som är intresserade i att utveckla sin livskvalitet. Bland våra medlemmar hittar du allt från poliser och handbollsspelare på elitnivå till nybörjare i alla åldrar. Vi kan hjälpa dig oavsett vart du befinner dig i din utveckling.

 • Men tänk om jag är RIKTIGT otränad?

  Många som tränar hos oss har varit i dina skor. Tro mig, det kommer att gå bra. Ta bara det första steget och kom in och pratar med oss.

 • Jag är skadad, kan jag fortfarande träna hos er?

  Det kortfattade svaret är Ja. Det går alltid att anpassa våra träningspass så att de går att utföra trots skada, tighta muskler eller knackiga leder. Känns det trots allt svårt så kan du får träna med en av våra duktiga tränare på egen hand.

 • Jag har kostrestriktioner och vet inte om jag kan träna ändå?

  Absolut! Vår kostrådgivning är heltäckande och vi har hjälp flera personer med “avvikande” kostvanor.

 • Tänk om jag inte kan komma och träna varje dag?

  Bra! Du förväntas inte göra det och borde antagligen inte träna varje dag. Din kropp kommer behöva vila efter den träningen du gör här. Med detta sagt rekommenderar vi att du kommer hit och tränar 2-4 gånger i veckan de första månaderna.

 • Har ni duschar?

  Ja det har vi! Vi har två omklädningsrum vardera för män och kvinnor utrustade med duschar och bastu.

 • Fakturor (Invoice)

  Om du behöver ett kvitto för bokföring eller för ett friskvårdsbidrag:

  1. Logga in i Wodify från en dator
  2. Klicka på My Profile
  3. Klicka på Invoices
  4. Klicka på fakturanummer
  5. Klicka Print
 • Personlig Träning

  Om du vill träna ensam med en coach så erbjuder vi Personlig Träning.

 • Kostrådgivning

  Om du vill få hjälp med kost går det bra att träffa våra kostrådgivare.

Det bästa med crossfit är att det är kul, beroendeframkallande och supereffektiv träning. Det bästa med Crossfit Medis är människorna. Coacherna är fantastiska och du tränar ihop med superhärliga människor varje gång. 🙂 

Linnea Molander
Linnea Molander

Jag besökte 5 olika crossfit boxar i Stockholm innan jag bestämde mig. Första gången jag var på Crossfit Medis kändes allt rätt direkt – ett välkomnande ställe som verkligen passar alla! Alla hälsar på alla, det är inbyggt i kulturen, tränarna är extremt kompetenta och möter dig på din nivå och träningspassens programmering har en väldigt bra tanke bakom. Det enda du behöver göra är att gå dit, utmana dig själv och du kommer märka resultat direkt.

Mattias Härenstam
Mattias Härenstam

Välkommnanade, tillåtande, peppande, personligt och proffsigt ställe!

Anna Sherp Hansson
Anna Sherp Hansson

Är det någon därute som vill känna dig välkommen i träningssammanhang, hur du än är, hur tränad eller otränad du än är, och med en nyfikenhet på vad Crossfit och funktionell träning är – this is the place!

Anna Niva
Anna Niva

Efter att prövat ett antal olika träningsformer blev jag för 6 månader sedan medlem på Crossfit. En fantastisk träningsform med härliga och professionella coacher, fantastisk gemenskap och, mig veterligen, de bästa öppentider för WODs på boxen i Stockholm!

Ola Hall
Ola Hall